TEC (Tentsile Experience Camp) Grelsbölessä

 Tentsilemäki

Grelsbölessä Tentsilemäellä leijutaan puihin kiinnitetyissä tentsileissä. Tentsilemäki houkuttelee
majoittautumaan rauhaisaan metsän siimekseen, kauniin laakean kallioaukean reunoille, laavun, nokipannukahvin ääreen.
Valmistamme myös maistavia päivällisiä. Majoittautumisen yhteydessä voit vuokrata aidon puilla lämmitettävän merenrantasaunan, harrastekajakin melontaa varten tai soutuveneen. Tai pulahtaa mereen uimaan.

Lisätiedot ja varaukset: https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/ 

 Lemmenpesä

Grelsbölen Lemmenpesässä vietät ikimuistoisen hääyön tai päivän kaverin kesken leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä. Kaunis paikka omassa rauhassa aivan meren ääressä. Näkymät Rungonsalmen sillalle ja meren yli Kemiönsaarelle. Oma pieni laituri,josta voit pulahtaa mereen uimaan. Lemmenpesä toivottaa hääparin, pariskunnat tai kaverukset alkumaljan (alkoholiton) ja herkkupalojen kera tervetulleeksi. 

Lisätiedot ja varaukset: https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/#!/14

 Amok xl riippumattomajoitus

Amok Draumr xl on uuden sukupolven tilava riippumatto majoite merimaisemilla, mukavuutta hakeville. Riippumatoon mahtuu isompikin ihminen, sillä pituutta saa olla enintään 210 cm ja painoa 180 kg. Amok Eguipment on norjalaisten ulkoiluun erikoistuneiden insinöörien kehittämä puumajoite. Draumr sana tulee vanhasta norjan kielestä ja tarkoittaa Unelmaa. Draumr riippumatto onkin unelmavaruste niille, jotka haluavat nauttia retkeilystä ja nukkua myös vatsallaan. Tarppi suojaa sinut sateella ja voit vain nauttia nukkumisestasi riippumatossa. Xl:n hyttyssuoja pysyy paremmin irti päästä kuin edeltäjiensä. Tämä on riippumattonukkujan unelma. Tässä riippumatossa nukutaan poikittain, tosin kuin perinteisessä riippumatossa. Riippumaton saa myös istuma-asentoon säätönarujen avulla. Riippumatossa myös pulloteline.

Lisätiedot ja varaukset https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/#!/16


TEC Grelsbölen löydät facebookista: https://www.facebook.com/ecocampgrelsbole