TEC (Tentsile Experience Camp) Grelsbölessä

 Tentsilemäki

Grelsbölessä Tentsilemäellä leijutaan puihin kiinnitetyissä tentsileissä. Tentsilemäki houkuttelee
majoittautumaan rauhaisaan metsän siimekseen, kauniin laakean kallioaukean reunoille, laavun, nokipannukahvin ääreen.
Valmistamme myös maistavia päivällisiä. Majoittautumisen yhteydessä voit vuokrata aidon puilla lämmitettävän merenrantasaunan, harrastekajakin melontaa varten tai soutuveneen. Tai pulahtaa mereen uimaan.

Lisätiedot ja varaukset: https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/ 

 Lemmenpesä

Grelsbölen Lemmenpesässä vietät ikimuistoisen hääyön tai päivän kaverin kesken leijuen puihin kiinnitetyssä Tentsileessä. Kaunis paikka omassa rauhassa aivan meren ääressä. Näkymät Rungonsalmen sillalle ja meren yli Kemiönsaarelle. Meren rannalta voit pulahtaa uimaan juuri silloin kuin haluat. Lemmenpesä toivottaa hääparin, pariskunnat tai kaverukset tervetulleeksi. 

Lisätiedot ja varaukset: https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/#!/14

Amok xl riippumattomajoitus

Amok Draumr xl on uuden sukupolven tilava riippumatto majoite merimaisemilla, mukavuutta hakeville. Riippumatoon mahtuu isompikin ihminen, sillä pituutta saa olla enintään 210 cm ja painoa 180 kg. Amok Eguipment on norjalaisten ulkoiluun erikoistuneiden insinöörien kehittämä puumajoite. Draumr sana tulee vanhasta norjan kielestä ja tarkoittaa Unelmaa. Draumr riippumatto onkin unelmavaruste niille, jotka haluavat nauttia retkeilystä ja nukkua myös vatsallaan. Tarppi suojaa sinut sateella ja voit vain nauttia nukkumisestasi riippumatossa. Xl:n hyttyssuoja pysyy paremmin irti päästä kuin edeltäjiensä. Tämä on riippumattonukkujan unelma. Tässä riippumatossa nukutaan poikittain, tosin kuin perinteisessä riippumatossa. Riippumaton saa myös istuma-asentoon säätönarujen avulla. Riippumatossa myös pulloteline.

Lisätiedot ja varaukset https://johku.com/ecocampgrelsbole/fi_FI/catalog/#!/16


Grelsbölessä metsäistä maata kallioineen löytyy melkein 50 hehtaarin verran. Meiltä löytyvät mahtavat maisemat ulkoiluun. Vain 15 minuutin kävelymatkan päästä löytyy hiidenkirnu ja hiidenkirnun lähistöllä näköalapaikka, josta näkee meren yli aina Paraisille asti. Grelsbölessä löytyy metsäinen luontopolku, jonka varrella kaunis soinen lampi. Polun varrelta näkymät Kemiön saaren rannalle. Matkan varrella voit ihastella metsäsiä maisemia, pongata marjoja,sieniä, lintuja ja metsän kasvillisuutta. Grelsbölen parkkipaikan läheisyydessä sijaitsee meren ranta, joka on majoittujien käyttössä. Rannalta voi pulahtaa uimaan juuri silloin kuin haluat. Rannalla on myös sauna, jota majoittautujat voivat vuokrata käyttöön. Rannalta löytyy myös kaksi harrastekajakkia ja soutuvene, joita majoittautujat voivat myös vuokrata. Grelsbölen rannassa on melontareitistön rantautumispaikka.

Lähistöllä löytyy myös muuta nähtävää ja koettavaa. 

TEC Grelsbölen löydät facebookista: https://www.facebook.com/ecocampgrelsbole 

Facebook-sivuillamme ilmaantui häiriö. Häiriö ilmaantui 29.8.2019. Facebook sivuillemme. Olemme luoneet uudet facebook sivut. Käy tykkäämässä sivuistamme,niin pääset seuraamaan kuulumisia https://www.facebook.com/Tentsile-Experience-Grelsb%C3%B6le-110475223704751/